Skip to main content
ГБПОУ СГКСТД
  • English ‎(en)‎
    Русский ‎(ru)‎ English ‎(en)‎
  • You are not logged in. (Log in)

Course info

  1. Home
  2. Courses
  3. Отделение общественного питания
  4. 43.01.09 Повар, кондитер (ТОП-50)
  5. МДК.01.02. (Стручкова Т.А.) (43.01.09)
  6. Summary

МДК.01.02. Процессы приготовления, подготовки к реализации кулинарных полуфабрикатов (Стручкова Т.А.)

  • Teacher: Татьяна Александровна Стручкова

  • МДК.01.02. (Стручкова Т.А.) (43.01.09)
  • Home
You are not logged in. (Log in)
МДК.01.02. (Стручкова Т.А.) (43.01.09)
  • English ‎(en)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • English ‎(en)‎
Data retention summary
Get the mobile app